Δείτε τις

υπηρεσιες μας

ΧΡΥΣΟΣ

Χρυσά Κοσμήματα – Μπάρες Χρυσού – Ράβδοι Χρυσού

Ο Σύγχρονος εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό μας,  η πολυετής μας πείρα και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των πολύτιμων μετάλλων, μας κάνουν να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τα χρυσά σας αντικείμενα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

ΑΣΗΜΙ

Ασημένια Κοσμήματα – Σκεύη – Μπάρες Ασημιού – Ασημικά

Αγοράζουμε τα παλιά ασημένια σας σκεύη και ασημένια κοσμήματα. Η πείρα μας στον χώρο των πολύτιμων μετάλλων και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, μας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράζουμε όλα τα ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτως κατάστασης και παλαιότητας.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Επώνυμα κοσμήματα – Αντικείμενα από Χρυσό

Αν έχετε κοσμήματα ή αντικείμενα από χρυσό ή άλλο πολύτιμο μέταλλο που δεν χρησιμοποιείτε ή επιθυμείτε να επενδύσετε την αξία τους με ένα διαφορετικό τρόπο μπορούμε να σας προσφέρουμε με την διαδικασία της πώλησης τις καλύτερες τιμές της αγοράς είτε αξιολογηθούν ως κοσμήματα είτε ως πολύτιμο μέταλλο (χρυσός, ασήμι , πλατίνα παλλάδιο) αλλά και να σας προτείνουμε την αξιοποίηση τους μέσω επενδυτικών νομισμάτων και χρυσού

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Επώνυμα κοσμήματα – Αντικείμενα από Χρυσό

Στην εταιρεία μας, οι έμπειροι νομισματολόγοι μας διενεργούν ενδελεχείς ελέγχους, εξετάζουν τα νομίσματα για τυχόν φθορές, ελέγχεται ο ήχος , η διάμετρος και το πάχος τους, ζυγίζονται στις πιστοποιημένες ζυγαριές ακριβείας που διαθέτουμε στα καταστήματά μας και συγκρίνονται με μια εκτενή βάση δεδομένων που έχει στη διάθεση της η εταιρεία μας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα τους. Αυτή η διαδικασία μας δίνει τη δυνατότητα να σας αποδίδουμε τη μέγιστη δυνατή αξία των νομισμάτων σας άμεσα, σε μετρητά με βάση την τρέχουσα τιμή χρυσού και πολύτιμων μετάλλων αλλά και την υπεραξία τους σαν νόμισμα.

ΡΟΛΟΓΙΑ

Επώνυμα ρολόγια – Μεταχειρισμένα και μη

Στα καταστήματά μας υπάρχουν ειδικοί εκτιμητές επώνυμων ρολογιών, που εκτιμούν και αγοράζουν άμεσα το επώνυμο ρολόι σας. Η Συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους συλλέκτες ρολογιών σε παγκόσμιο επίπεδο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τη μέγιστη τιμή στα μεταχειρισμένα ρολόγια.